“Güçlü geliyoruz”

ALİ BOZ/ ELİF HALLAÇOĞLU

Sağlık ta diğer sendikaların üyelerine yeterli hizmeti verememesinden dolayı kurulduğunu belirten Şube Başkanı Bekir Erkoçak, “ Biz gerçek anlamda sendikacılık yapmak için kurulduk ve bu amaçla sendikacılık yapacağız” dedi.

13 Ocak tarihinde kurulan ve 20 Ocak’ta Adana temsilciliğini açan Hürriyetçi Sağlık-Sen, Adana da teşkilatlanmak için yoğun bir çalışma temposuna girdi. Hürriyetçi Sağlık-Sen Adana İl Temsilcisi Bekir Erkoçak, tecrübe ve gençlerin birleşmesiyle kurulan sendikalarında, başkan yardımcılığını da Aslıhan Boz’un üstlendiğini belirtti.

Atatürk’ün ilkleri doğrultusunda üyelerine hizmet sunacağını ifade eden İl Temsilcisi Erkoçak, şunları söyledi. “ Bizler Atatürkçü düşünceye sahip kişileriz. Kendimizi anlatacağız. Üyelerimizin hakkını sonuna kadar savunacağız. Üyelerimizin arkasında olcağız. Şeffaf bir yönetim sergileyeceğiz. Sendikamızda sorumsuz bir harcama yapılmayacak ve aylık giderlerimizi her ayın üyelerimizle paylaşacağız ve yöneticilerimiz eğitimli ve mevzuata hakim kadrolardan oluşacaktır. Önümüzdeki zorlukları aşacağız. Güçlü bir şekilde geliyoruz. İnsanlarımız hür iradesiyle bizleri tencih edeceklerini tahmin ediyoruz.””