Şimşek, Kartal’ı ağırlıyor

SABİT ÖZKESER / ÖZEL HABERİ

 

KUPAYI UNUTUP, LİGE ODAKLANDI

Kadrosunda dünya çapında Mario Balotelli ve Belhanda gibi yıldız futbolcuları yanı sıra bu sezon oynadığı başarılı futbol ve attığı gollerle dikkat çeken  Yunus Akgün gibi futbolcuları bulunduran Adana Demirspor’un antrenmanına yeni transferlerden Loic Remy de katılarak çalıştı. İtalyan Teknik Direktör Montella yönetiminde Beşiktaş maçının son hazırlığını yaparak maç saatini bekleyen lig üçüncüsü Mavi-Lacivertli ekip Adana Demirspor’da kupa maçının unutulup, bu maça odaklanması sağlanılmaya çalışılıyor.

MAÇA 30 BİN TARAFTARIN GELMESİ BEKLENİYOR

Adana Demirspor’un bugün Yeni Adana Stadyumu’nda saat 20.00’de karşılaşacağı Beşiktaş maçını yaklaşık 30 bin taraftarın izlemesi bekleniyor. Cuma günü itibariyle yaklaşık 26 bin biletin satıldığı ve maç gününe bu rakamın çevre illerden gelecek kişilerle birlikte 30 bine kadar yükselebileceği belirtiliyor. Şu ana kadar maçlarda takımlarını hiç yalnız bırakmayan Adana Demirspor taraftarlarının Beşiktaş maçında da en büyük koz olacağı ve daha önce galip geldiği Galatasaray maçındaki gibi görsel şölen düzenlemesi bekleniyor.

MAÇI ALİ ŞANSALAN YÖNETECEK

Adana Demirspor’un Beşiktaş ile yapacağı maçı Hakem Ali Şansalan, Abdullah Bora Özkara ve Mehmet Kısal hakem üçlüsü yönetirken, dördüncü hakem olarak sahada görev yapacak hakem ise Kadir Sağlam olacak. Lig’de ilk üç içerisinde yer alan Adana Demirspor ile 7. sırada bulunan Beşiktaş maçını İstanbul ve Adana’dan çok sayıda gazetecinin de takip etmesinin beklendiği öğrenildi.