Adana Demirspor eski Başkanı Murat Sancak : Bir daha da Adana’ya gelmem

>> DOĞAN GÜLBASAR

 

 

“BELKİ DEPLASMANA GİDERİM”

Başkanlığı bıraksa da sosyal medyadan uzak duramayan eski başkan Murat Sancak, transfer yasağını kaldırmak için çok mücadele ettiğini belirterek, hoca olarak Walter Mazzari ile anlaştıklarını ancak ne olduysa hocanın gelmekten vazgeçtiğini söyledi. Murat Sancak, “Adana’ya daha maçlara gitmeyeceğim. Deplasmanlara belki giderim taraftar içinde maçları izlerim. Adana Demirspor’a sadece maddi destek olacağım” dedi.

“TARAFTAR TAKIMA SAHİP ÇIKSIN”

Taraftarlardan takıma sahip çıkmalarını isteyen Murat Sancak, “Devre arasına kadar sahip çıksınlar. Ben takımı devredeceğim ama mühim olan Adana Demirspor. Tek isteğim takıma sahip çıkın Benim hakkım herkese helaldir. ‘Oyuncular niye gitti’ diyorlar. Tutamadık.Youcef Atal’a 1,5 milyon euro teklif ettim. 1 milyon euro alıyordu. Şahsi çekimi koydum. Ama aklını karıştıranlar oldu. Balotelli şuan başka takımla anlaşmak üzere” şeklinde konuştu.

“ARAP TALİP, KIBRISLI ARACI”

Arap yarımadasından takımı almak isteyen kişiler olduğunu ve Kıbrıslı bir iş adamının da aracı olduğunu öne süren eski Başkan Murat Sancak,“Bitmeden bir şey demek istemiyorum ifadesini kullandı. Murat Sancak, “Ben kesin olarak başkanlığı bıraktım. Bir daha geri dönmem. Kulübü devretmek için görüşmelerimiz devam ediyor. Görüştüğümüz 1-2 kişi var. Benim hakkım herkese helal ancak affetmeyeceğim insanlar tabiki var” dedi.

------------

ADANA’DAN MANCHESTER’A

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü VincenzoMontella için İngiltere iddiası ortaya atıldı. İtalya’nın önemli gazetelerinden Gazetta DelleSport’un iddiasına göre İngiltere Premier Lig’in önemli ekiplerinden Manchester United, takımın başında Adana Demirspor’un eski, A Milli Futbol Takımımızın mevcut hocası İtalyan Vincenzo Montella’yı görmek istiyor.

Hollandalı çalıştırıcı Erik ten Hag yönetiminde Premier Lig’de 7 maça çıkan Kırmızı Şeytanlar, aldığı 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgi ile 8 puan topladı ve 14’üncü sırada yer aldı. Hayal kırıklığı yaratan bu sonuçların ardından Manchester United yeni hoca arayışlarına girdi. Böylece ünlü İngiliz kulübü de gözünü Milli Takımın başarılı hocası Montella’ya dikti.

-------------

SİVASSPOR HAZIRLIĞI SÜRÜYOR

Bu haftayı bay geçiren Adana Demirspor 25 Ekim tarihinde karşılaşacağı Sivasspor maçının hazırlıklarını da sürdürüyor. Ligde en alt sırada 1 puanla yer alan Mavi-Lacivertli ekip, çalışmalarını Teknik Sorumlu Serkan Damla yönetiminde gerçekleştiriyor. Bu arada Adana Demirspor Kulübü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Malatya’da meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen deprem sonrası yayınladığı mesajda, “Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi.