CHP Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Şefik Aslan: Seyhanlıya hak ettiği hizmeti vereceğim

>> ALİ BOZ/ŞEYDA TURAÇLAR

 

 

“SORUNSUZ BİR SEYHAN YARATACAĞIM”

Önceki gün seçim bürosunda Esnaf Odaları Başkanlarıyla bir araya gelen ve seçim çalışmaları konusunda Oda Başkanlarıyla görüş alış verişinde bulunan Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Şefik Aslan, “ Seyhan’da yaşıyorum. Seyhan ve Seyhan halkının sorunlarını bire bir biliyorum. Sorunların halledilmesi konusunda gerekli projelerimi hazırladım. Aday gösterilip seçildiğim zaman sorunsuz bir Seyhan yaratacağım” diye konuştu.

“SEYHAN’I KAZANACAK DURUMDAYIM”

Seyhan halkıyla uzun yıllardır bir geçmişi olduğunun altını çizen CHP Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Şefik Aslan, “ Seyhan halkıyla uzun yıllardır birlikteyim. Mesleğim icabı insanlarımızın her zaman yanında oldum. Olmaya da devam ediyorum. Seyhan da kritik bir seçim olacak. Aday gösterilmem halinde Seyhan’ı kazanacak durumdayım. Ben seçimi kazanırım. Buna inanıyorum. Çalışmalarımı bu yönde yapıyorum” dedi.

“ESNAFIMIZIN SIKINTILARINA YARDIMCI OLACAĞIM”

Adana Lokantacılar ve Kebapçılar Esnaf Odası Başkanı olan Şefik Aslan, esnaf olmasından dolayı esnaflarında sorunlarını yakından bildiğini ifade ederek, şunları söyledi. “Esnaf olmamdan dolayı Seyhan’da esnafımızın da sorunlarını yakından bilmekteyim. Bugüne kadar esnafımıza gereken destek verilmemiştir. Belediye Başkanı olduğum zaman esnafımızın da rahat ve huzurlu bir şekilde işlerini yapmalarını destekleyeceğim. Esnafımızın sıkıntılarına yardımcı olacağım.”

“PARTİMİZİN OYUNU YÜKSELTMEMİZ GEREKMEKTEDİR”

CHP’de küskünleri, kırgın olanları bir araya getireceğini vurgulayan Aslan, “ Cumhuriyet Halk Partisi içinde yaşanana kırgınlıkları ve küskünlükleri ortadan kaldırmak için çaba sarf edeceğim. Partimize farklı kesimlerden oy gelmesi lazım. Bunu hep birlikte el ele vererek partimizin oyunu yükseltmemiz gerekmektedir. CHP’yi bu yerel seçimlerde yine 2019 yılında yapılan seçimler gibi daha da yukarıya taşımamız gerekmektedir. Mevcut belediyelerimizin yanına başka belediyeleri de kazanarak katmamız gerekiyor”  diye konuştu.