Murat Sancak: Kendinizden şüphe edin bizden değil

>> SABİT ÖZKESER

 

 

“GÜZEL DUYGULARLA BİRBİRİMİZE

BAKALIM Kİ, GÜZEL OLALIM”

Ligde son oynadığı maçta evinde bu sezon ilk kez yenilen ve Cuma günü İstanbul’da Galatasaray’a konuk olacak Adana Demirspor,  çalışmalarını kendi tesislerinde sürdürürken, Kulüp Başkanı Murat Sancak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “İnsanoğlu ne kadar enteresan. Hocayla yollarını ayırıyorsun Galatasaray maçı öncesi olur mu, Fenerbahçeliler eleştirir. Her zaman vakit buldukça her maça giden ben Fenerbahçe maçına gidersin Galatasaraylılar eleştirir. Geçen sezon ve bu sezon evimizde Fenerbahçe’ye puan kaybettiririz , Fenerbahçeliler eleştirir. Galatasaray’a  evimizde puan kaybettiririz Galatasaraylılar eleştirir. O yüzden herkese diyorum ki; kendinize şüphe edin, bizden değil. Allah’a emanet olun, güzel duygularla birbirimize bakalım ki, güzel olalım” görüşlerine yer verdi.

HOLLANDALI TEKNİK DİREKTÖR

PATRİCK KLUİVERT VEDA ETTİ

Bu arada Adana Demirspor Teknik Direktörü Kluivert veda etti. Kluivert yaptığı paylaşımda, “İtalyan sistemi Adana Demirspor'a uyum sağladı. İnanıyorum ki kulüp aynı hizada devam edecek.Daha iyi olacağına yürekten inanıyorum” dedi.

“TÜRK KADININA SEÇME VE SEÇİLME HAKKI

VERİLMESİNİN YILDÖNÜMÜ KUTLU OLSUN”

Öte yandan Adana Demirspor Kulübü 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü dolayısıyla paylaşımda bulunurken, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, 5 Aralık 1934 tarihinde alınan kararla Türk kadınına seçme ve seçilme hakkı verilmesinin yıl dönümü kutlu olsun” dedi.