ŞİMŞEK, Kayseri’de ilk peşinde olacak

>> SABİT ÖZKESER
 

DEPLASMANDA İLK

GALİBİYETİNİ  HEDEFLİYOR

Teknik Direktör  Patrick Kluivert yönetiminde kendi tesislerinde çalışmalarını gerçekleştiren Mavi-Lacivertli ekip Yukatel Adana Demirspor’un hedefi, rakibi karşısında 3 puanı almak ve ilk deplasman galibiyetinin mutluluğunu yaşamak. Adana Demirspor’un antrenmanı hayli keyifli geçerken, kazanan takımın futbolcularının mutluluğu ise görülmeye değerdi.

SON AYNADIĞI LİG MAÇINDA

FENERBAHÇE İLE BERABERE KALMIŞTI

Avrupa Şampiyonası eleme grubu maçı dolayısıyla  geçtiğimiz hafta liglere verilen aranın ardından bu hafta müsabakalar yeniden başlarken, Adana Demirspor son oynadığı lig maçında sahasında Fenerbahçe ile golsüz berabere kalmıştı. Bu arada Adana Demirspor’un Kayserispor ile yapacağı maçın bilet fiyatları da belirlendi. Yapılan açıklamaya göre, 26 Kasım Pazar günü oynanacak maçın bilet fiyatları 100 TL ile 500 TL arasında değişiyor.

A MİLLİ TAKIMIMIZI

LİDERLİKTEN DOLAYI KUTLADI

Adana Demirspor Kulübü, Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu’nda deplasmanda Galler ile 1-1 berabere kalarak grubunu lider olarak tamamlayan A Milli Takımımız ile ilgili bir kutlama mesajı paylaştı. Sosyal medya hesabından milli futbolcuların sevinç fotoğraflarının yer aldığı bir paylaşım yapan Adana Demirspor Kulübünden yapılan açıklamada, “A Milli Takımımızı yürekten tebrik ederiz!” görüşüne yer verildi.