Yavuzlar mahalle muhtar adayı Veysel Yüksekdağ: Mahalle sorunlarını biliyorum

 

>> ALİ BOZ/ ŞEYDA TURAÇLAR

 

Adana’da 9 bin seçmeni bulunan Yavuzlar mahallesinde mahalle muhtarlığına aday olan Veysel Yüksekdağ, mahalle sakinlerini ziyaret ederek, sorunların çözümü için mahalle sakinleriyle birlikte mahalleyi yöneteceğini belirtiyor.

Yavuzlar mahalle muhtar adayı Veysel Yüksekdağ, 128 sokağı, 2 cadde, 2 bulvarı bulunan mahalledeki sorunları yakından bildiğini ve bu sorunların halledilmesi konusunda şimdiden çözüm yolları arıyor. Muhtar olmadan muhtarın görevini yapıyor.

ACİL SORUNLAR İÇİN GİRİŞİMLERDE BULUNUYOR

Yavuzlar mahallesinde uzun yıllardır esnaflık yapan ve mahalle sakinleriyle bire bir görüşen Yüksekdağ, 2024 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Yavuzlar mahallesinin kaderinin de değişeceğini ifade ediyor.Mahalle sakinleriyle mahalle sorunları hakkında görüş alışverişinde de bulunan muhtar adayı Veysel Yüksekdağ, acil sorunlar konusunda belediye başkanı ve yetkili mercileri arayarak sorunların çözümü konusunda da girişimlerde bulunuyor.

“SORUNLARI BİRE BİR BEN DE YAŞIYORUM”

Yavuzlar mahallesinin bir evladı olduğunu vurgulayan Veysel Yüksekdağ, mahalle sorunlarıyla bire bir kendisinin de yaşadığını belirterek, “ Ben Yavuzlar mahallesinin bir evladıyım. Mahalle sorunlarını mahalle sakinleriyle bire bir ben de yaşıyorum. Sorunların neler olduğunu yakından biliyorum. Sorunların halledilmesi konusunda mahalleme hizmet etmek istiyorum” dedi.

“MAHALLE SAKİNLERİ BENİM BAŞIMIN TACI”

Mahallede yaşayan insanların acı ve tatlı günlerinde kendileriyle birlikte olduğunu da ifade eden Yüksekdağ, şunları söyledi. “ Ben mahalle sakinlerimle birlikte onların sıkıntılarında birlikte olarak sıkıntıları çözme yolunda kendileriyle istişare ediyorum. Acı ve tatlı günlerinde kendileriyle birlikteyim. Mahalle sakinleri benim başımın tacıdır.”

“HİZMET İÇİN MAHALLE SAKİNLERİNİN OYLARINA TALİBİM”

Yavuzlar mahallesinde yaşayan insanların muhtar adaylığının yanı sıra kişi olarak ta yardımcı olamaya özen gösterdiğini söyleyen Yüksekdağ, “ İnsanlarımızın sorunlarını çözmek için kendileriyle birlikte çareler arıyorum. İnsanlarımızın yanında olmak onlarla birlikte hareket etmek ve onlara hizmet etmek için elimden geleni yapacağım. Bu nedenle mahalle sakinlerimizin oylarına talibim” diye konuştu.