Sabri Sarı: Yüreğir’de BİRİNCİ parti olacağız

>> ALİ BOZ/ŞEYDA TURAÇLAR

“KİMSENİN KUŞKUSU OLMASIN”

 

Cumhuriyet Halk Partisi Yüreğir İlçe Başkanı Av. Sabri Sarı, “ Yapılacak olan yerel yönetimler seçimleri için örgüt olarak çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başladık. Yüreğir’de birinci parti olmak için Kadın ve gençlik kolları ile birlikte çalışmalarımıza hız verdik. Bu yapılacak olan yerel seçimlerde Yüreğir’de birinci parti olacağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

“CHP ADANA ESKİ GÜNLERİNE DÖNECEK”

Göreve geldikten sonra CHP Yüreğir örgütüyle birlikte Yüreğir’i karış karış dolaşmaya başlayan Av. Sabri Sarı, “ Çalışmalarımız 2024 yılında yapılacak olan yerel yönetimler seçimlerinde başta Büyükşehir olmak üzere tüm belediyeleri kazanarak Adana’da bir ilke imza atacağız. Bu yerel seçimlerle birlikte CHP Adana’da eski günlerine geri dönecektir” diye konuştu.

“YÜREĞİR’DE DOKUNMADIK İNSAN BIRAKMAYACAĞIZ”

Sarı, yeni ilçe örgütü ile birlikte sahalara indiklerini belirterek şöyle konuştu: “ Yüreğir’de örgüt olarak girilmedik sokak, sıkılmadık el bırakmayacağız. Mahalle temsilcilerimiz, okul sorumlularımız, delegelerimizi ve partililerimizi harekete geçirdik. Yüreğir’deki tüm mahalle muhtarlarımızı yeniden ziyaret edeceğiz. Yüreğir’de dokunmadık insan bırakmayacağız”

“HALKIMIZLA BİRLİKTE YİNE EL ELE ÇALIŞACAĞIZ”

Bugüne kadar tüm örgütümüz Yüreğir’de kendilerine düşün görevi layıkıyla yaptığını belirten  CHP Yüreğir İlçe Başkanı Av. Sabri  Sarı, “ Şimdi biz yeni yönetim olarak, genç, dinamik, liyakat sahibi ve tecrübeli arkadaşlarla birlikte Yüreğir halkımıza dokunarak, onların sorunlarını yerinde görerek, halkımızın yanında yer almaya devam ediyor ve olmaya devam edeceğiz. Yüreğir halkının sorununu kendi sorunumuz olarak görüyor ve halkımızla birlikte yine el ele kol kola çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

“VATANDAŞIN SORUNLARINA SAHİP ÇIKACAK BİR YÖNETİM OLACAK”

Yönetim Kurulu sayısının 16’dan 21’e çıktığını ifade eden CHP Yüreğir İlçe Başkanı Av. Sabri Sarı, “Yeni oluşan yönetim Yüreğir’i tam anlamıyla temsil ediyor. Yeni Yönetim Kurulu ile birlikte Yüreğir’de ilklere imza atmaya hazırlanıyoruz. Yönetim kurulu üyelerimiz üzerlerine düşen görevlerin bilincindeler. Bu yönetim Yüreğir’i kucaklaşacak ve eskiden olduğu gibi vatandaşların sorunlarına sahip çıkacak bir yönetim olacaktır” diye konuştu.

“YÜREĞİR’İN DÖRT BİR KÖŞESİNE ULAŞACAĞIZ”

Yüreğir Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkan ve Yöneticilerinin de sahadaki çalışmalarına aralıksız devam ederek, kadınları ve gençleri partiye kazandırmak için yoğun bir çalışma temposu yürüteceklerinin de altını çizen Av. Sabri Sarı, sözlerini şöyle sürdürdü: “ Kadın Kolları Başkanımız Hürühan Erkek ve Gençlik Kolları başkanımız Eren Yıldırım ile birlikte Yüreğir’in dört bir köşesine ulaşacağız. Halkımızın sorunlarını ve dertlerini birlikte dinleyeceğiz. Her an halkımızın yanında ve onlarla birlikte çalışmalar yürüteceğiz.”

“YÜREĞİR İNSANININ DERDİ ÇOK BÜYÜK”

Yüreğir’in makus talihine son vermek için çalışmalara özen gösterdiklerinin de altını çizen CHP Yüreğir İlçe Başkanı Av. Sabri Sarı, şunları söyledi: “ Yüreğir insanının derdi çok büyük. Parti olarak halkımızın sorunlarını çözmek için seferber olmuş durumdayız. Yüreğir de esnafımız ekonomik krizden etkilenmiş durumdadır. Parti olarak esnafımızın yanındayız. Yüreğir de insanlarımızın rahat ve huzurlu bir ortamda yaşam sürmeleri için Büyükşehir Belediyesini yeniden ve Yüreğir Belediyesini kazanarak Yüreğir halkının sorunlarına çözüm üreteceğiz.”