CHP Adana ilçe Başkanları: Belediyeleri biz kazanacağız

>> ALİ BOZ/ŞEYDA TURAÇLAR

 

PARTİ POLİTİKALARINI

ANLATACAKLAR

CHP özellikle 4 merkez ilçede bir mühendis 3 Avukatla partililerin ve vatandaşların huzuruna çıkacaklar.  Seyhan da Ziraat Yüksek Mühendisi Ramazan Atikaslan, Yüreğir de Avukat Sabri Sarı, Çukurova da Avukat Remzi Ümit Atay ve Sarıçam da Avukat Sercan Polat İlçe Başkanı olarak CHP’nin parti politikalarını vatandaşlara anlatarak oy isteyecekler.

BELEDİYE BAŞKAN

ADAYLARIYLA ÇIKACAKLAR

Seyhan, Yüreğir, Çukurova ve Sarıçam İlçe Başkanları, 2024 yılı Mart ayında yapılacak olan belediye seçimlerinde Seyhan ve Çukurova’nın yanı sıra diğer belediyeleri de kazanmak için yoğun bir mesai harcayacaklar. Seçim programlarını seçimi kazanmak üzere hazırlayacaklar ve vatandaşların karşısına belirlenecek belediye başkan adaylarıyla çıkacaklar.

“TÜM ADANA’YI CHP’Lİ BELEDİYE

YAPMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

İlçe Başkanları 2024 belediye seçimlerinin önemli olduğunu ve bu seçimlerde Adanalıların desteği ile seçimi kazanacaklarını belirterek, “Biz İlçe Başkanları ve örgütümüz ile birlikte adaylarımızla sahada olacağız. 4 Merkez İlçe belediyesinin yanı sıra tüm Adana’yı CHP’li belediye yapmak için çalışacağız. Bunu da başaracağız ve başta Büyükşehir olmak üzere, Seyhan, Çukurova, Yüreğir ve Sarıçam belediyelerinin yanı sıra diğer belediyeleri de kazanacağız“ dedi.

“BAŞKANIMIZ KARALAR İLE BİRLİKTE

ÖRGÜTLERİMİZ CANLA BAŞLA ÇALIŞIYOR”

İlçe Başkanları ayrıca şunları söyledi:  “ CHP olarak belediye seçimlerinde partimizin politikalarını vatandaşlarımıza anlatarak oy isteyeceğiz. 25 yıl sonra kazanılan Büyükşehir belediyesinin CHP’li olarak devam etmesi için elimizden gelen tüm çalışmayı yapacağız. Büyükşehir Belediye başkanımız Zeydan Karalar’ın gösterdiği performans ve yaptığı hizmetler ortadadır. Bu hizmetlerin yeni dönemde de devam etmesi için Zeydan Karalar Başkanımızla birlikte örgütlerimiz canla başla çalışıyor ve çalışacağız.”

 Büyükşehir belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye başkanı Akif Kemal Akay ve Çukurova Belediye başkanı Soner Çetin’in bugüne kadar yaptığı kalıcı hizmetlerin devam etmesi için çalışmalara şimdiden başladıklarını belirten İlçe başkanları şöyle konuştu: “ Tüm belediye başkanlıklarını almak için seferber olacağız. Kazanılan belediyeleri yeniden kazanıp yanlarına yeni kazanılmış belediyeler ekleyeceğiz. Adana’da 2019 yılındaki gibi bir başarıya imza atacağız.”