CHP Sarıçam Polat’a teslim

ALİ BOZ/ŞEYDA TURAÇLAR

 

Sarıçam'da bugüne kadar yapılmış en yoğun katılımlı en heyecanlı seçim yarışı oldu. Adayların duruşu demokratik katılımı da arttırdı.

Kongre Divan Başkanlığını CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin yaptı.

Kongreye CHP Adana Milletvekilleri Orhan Sümer, Ayhan Barut, Burhanettin Bulut, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP İl Başkan Yardımcısı Kemal Toros, İl Başkan Yardımcısı Halit Atik ve kalabalık bir partili katıldı.

Yapılan kongrede, Av. Sercan Polat 170, Veli Ersoy 132 oy alırken 4 oy da geçersiz sayıldı. İki aday da kongrede birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Av. Sercan Polat, yaptığı açıklamada, “ Bugün burada kazanan CHP olmuştur. Bugün itibariyle, CHP Sarıçam’da daha ileriye götürmek için daha çok çalışacağız ve küskünleri, kırgınları yeniden partiye kazandırmak için çalışmalarımızı yapacağız. CHP çok büyük bir ailedir. Oy veren ve vermeyen tüm delege arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bu görevi layıkıyla yapacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın.” dedi.

CHP Sarıçam İlçe Başkanlığını kazanan Av. Sercan Polat’ın yönetim listesi aynen şöyle:  Mehmet Açar, Hüseyin Eser, Miraç Gurur Kaplan, Uğur Kaya, Selçuk Kılıç, İsmet Okur, Mustafa Özdemir, Halil Öztaş, Derya Sağlık, Keziban Serbes, Gani Şentürk, Fatmanur Uzun, Mesut yazan, Döne Yoldaş, Fırat Yücelenmiş ve Şeyda Zorlu.