“ Vatandaşımızın sıkıntılarını biliyoruz”

Derneğin kurulduğu günden bugüne kadar Küçükdikili için seferber olduklarını belirten Muhsin Günsel, Küçükdikili de yaşamlarını sürdüren vatandaşlarla ilgili ellerinden gelen çalışmalarına devam ettiklerini ifade etti.

Günsel özellikle Küçükdikili de bulunan çocukların ve gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutulması konusunda da çalışmalar yaptığını ve çocuklar ve gençlerin kendilerinin kırmızı çizgisi olduğunun altını çizdi. Günsel özellikle gençlerin sportif anlamında Hasan Güder’in yönetiminde gençleri spora ve topluma kazandırdıklarını dile getirdi.

Küçükdikili’nin daha yaşanabilir bir yer olması için vatandaşlarla birlikte yoğun bir çalışma yaptıklarını da vurgulayan Günsel, “ Küçükdikili’nin benim yanımda çok ayrı bir yeri var. Burada yaşayan ve buranın sorunlarını yakından bilen biri olarak, vatandaşlarımızla birlikte el ele vererek her türlü sıkıntıyı halletmeye çalışıyoruz. Küçük dikili’yi daha yaşanabilir bir yer olması için çalışıyoruz” dedi.

Küçükdikili’ye Seyhan ve Büyükşehir Belediyelerinin gösterdiği ilgi için minnettar olduğunu dile getiren Muhsin Günsel, “Küçük dikili için Büyükşehir ve Seyhan Belediye başkanlarımızın desteğini görüyoruz. Vatandaşlarımızın her sıkıntısında belediyelerimiz yanlarında bu da insanlarımızın mutlu ve huzurlu olmasını sağlıyor. Başkanlarımız Zeydan Karalar ve Akif Kemal Akay’a çok teşekkür ederiz” diye konuştu.