“Sporun Gülen Yüzü Umut Turnuvası” sürüyor

 

ERGİN ULUN’DAN BAŞARI DİLEĞİ

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Denetim Kurulu Üyesi, Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Genel Sekreteri ve Çukurova Belediyesi Spor Danışmanı  Ergin Ulun, “Gündüz Tekin Onay Tesislerinde tüm heyecanıyla devam ediyor. Hafta içi her gün 17:00 - 21:00 saatleri arasında dört müsabaka oynanıyor.

Çukurova Demirspor - Adana Yıldırımspor müsabakasını izleyerek başarı dileklerimizi ilettik. Tüm sporcularımıza başarılar diliyor, tüm spor severleri maçları izlemeye davet ediyoruz” dedi.

 

“BU TURNUVAYI ÇOK ÖNEMSİYORUZ”

Geçtiğimiz 25 Nisan tarihinde başlayan ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile birlikte yaptıkları bu turnuvayı çok önemsediğini belirten Çukurova Belediye başkanı Soner Çetin, "Geleceğe umut olması anlamında ismini Umut Turnuvası koyduğumuz bu turnuva çok çok önemli. Depremden etkilenen 11 ilimizde maalesef U 11 maçlarının tamamı iptal oldu. Bu çocuklarımız çok istedikleri halde lig maçları oynayamadılar. Bunu bir şekilde telafi etmek istedik. Her zaman iyi ilişkiler içinde bulunduğumuz çok değerli kulüplerimiz ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü kafa kafaya verdik ve bir turnuva yapmaya karar verdik. Çocuklarımıza moral olsun istedik" demişti. >> SABİT ÖZKESER