CHP Meclis üyeleri sahada

 

>> ALİ BOZ/EREN EKİCİ

 

CHP Seyhan Belediye meclis Üyeleri Güngör Geçer, Mustafa Tunç, Süleyman Sözütek, Duygu Atikaslan, Hasan Duringa, Menderes Şeflek, Tolga Tiğrek, Mitat Kocaman, Hatice Yılmaz ve Bayram Bilgin, Seyhan’ın mahalle ve sokaklarında esnaf ve vatandaşın hem derdini dinledi, hem de Cumhurbaşkanlığı seçiminde Kemal Kılıçdaroğlu’na oy verilmesi konusunda yoğun bir çalışma yapıyorlar.

Her gittikleri yerde büyük ilgi ile karşılaşan meclis üyeleri, “ 14 Mayıs tarihi çok önemli bir gün, bu nedenle bizlerde meclis üyeleri olarak sahaya inerek çalışma yapıyoruz. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Genel başkanımız ve Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu için oy istiyoruz. Ayrıca milletvekili seçiminde ise CHP adaylarına oy verilmesi yolunda vatandaşımızı ikna ediyoruz. Bu seçim ülkemizin sıkıntılarında kurtulması için son viraj olduğunu vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza anlatıyor ve desteklerini istiyoruz” dediler.

14 Mayısta Cumhurbaşkanı olarak Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçilmesi ve CHP’nin mecliste ağırlıklı bir milletvekili sayısına erişmesi için vatandaşın seçimde sandığa giderek oy kullanması için yardımcı olan CHP Seyhan Belediye meclis Üyeleri, 14 Mayısa kadar dokunmadık kimse bırakmayacaklarını dile getirdiler.