CHP Adana Milletvekili adayı Hüseyin Keser: Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz

 

>> ALİ BOZ/EREN EKİCİ

 

Güzel günlerin çok yakın olduğunu ifade eden CHP adana Milletvekili adayı Hüseyin Keser, CHP vizyonu’nun şampiyonlar ligi gibi olduğunu vurgulayarak, “ 14 Mayısta gerçekleşecek olan seçimlerde her oy çok değerlidir. Halkımız hür iradesinin sandığa güvenli bir biçimde yansıması için görevini yapacaktır. Halkımız mevcut iktidardan kurtulmak için sandığın gelmesini bekliyor. Halkımız artık bezdi. Halkımız artık kötü gidişata dur demek için bekliyor. CHP vizyonu şampiyonlar ligi gibi, ekonomistler, dürüst bürokratlar ve çalışkan insanlar CHP iktidarında ülkeyi rahata çıkartmak için gün sayıyor” diye konuştu.

Keser, sözlerini şöyle sürdürdü: “ Bu seçimde gençlerimiz önem taşıyor. Gençlerimize güveniyoruz. Gençlerimizin desteği ile bu seçimde CHP olarak başarılı olacağız. İktidarımızda annelerimiz özellikle kadınlarımız hak ettikleri değere kavuşacaklar. Bu seçimde iki önemli unsur var. Birincisi gençlerimiz yani ilk defa oy kullanacak olanlar, ikincisi de kadınlarımız. CHP’nin Aile destekleri sigortasıyla kadınlarımız rahata erecek. Gençlerin özgürce yaşadığı, fikirlerini söyleyebildiği bir Türkiye’ye uyanmamıza az kaldı. Aile destek sigortasını hayata geçireceğiz, ailelere gelir güvencesi sağlayacağız.”  

CHP M Adana Milletvekili Adayı Hüseyin Keser, her gittiği yerde vatandaşın ilgisi ile karşılaştığını belirterek, “ İnsanlarımız artık bu iktidarın değişmesini bekliyor. Özellikle yaşlı insanlarımız bizleri gördüğünde yüzlerindeki gülümseme bizlere umut ışığı oluyor. CHP olarak biz her toplumun partisiyiz. CHP olarak kapımız herkese açıktır. İnsanlarımızın artık rahata çıkmaları için CHP’nin iktidar olmasını bekledikleri bir gerçeğini gözlüyoruz. İşçisi, Memuru, emeklisi, çiftçisi, esnafı ve hatta sanayicisi bile artık bu krizlerden kurtulmanın yolunun CHP olduğunu biliyor. Tüm insanların 15 Mayısta yeni bir Türkiye’nin olacağına inanıyor” dedi.