Küçükdikili halkına anlamlı destek

>> ALİ BOZ/ EREN EKİCİ

 

Küçükdikili Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Muhsin Günsel, Küçükdikili’de bulunan ihtiyaç sahibi insanların dertlerine derman olmak için gece gündüz çalıştıklarını ve dernek olarak Küçükdikili halkına yardımcı olmaya özen gösterdiklerini belirterek, “ Biz dernek olarak ihtiyaç sahibi insanlarımıza elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz. İnsanlarımıza yardımcı olmaktan da çok mutluyuz” dedi.

Özellikle bu Ramazan Ayında ihtiyaç sahipleri ailelere Belediyelerin ve hayırsever insanların gönderdikleri gıda paketlerini insanlara ulaştırdıklarını ifade eden dernek başkanı Muhsin Günsel, “Dernek olarak bugüne kadar ihtiyaç sahibi insanlarımızın yanında olduk. İnsanlarımızın dertlerine çözüm üretmek beni ve yönetim kurulu üyelerimizi mutlu etmektedir. İnsanlarımıza yardımcı olmak bizim asli görevimizdir. İnsanlarımızla dayanışma içinde bulunmak ve insanlarımızın dertlerine ortak olarak çözüm yolları aramak ve çözmek görevimiz olarak görmekteyiz” diye konuştu.

Küçükdikili mahallesinde bulunan insanların her zaman yanında olduklarını vurgulayan dernek başkanı Muhsin Günsel şöyle devam etti:

 “ Bizim derneğimiz insanlara yardım ve destek olmak amacı için kurulmuş bir dernektir. İnsanlarımızın sıkıntılarına yardımcı olmak ve onların yaşam şartlarında rahat ve huzurlu bir ortamda yaşamlarını sürmelerine yardımcı olmak amacındayız. Büyükşehir ve Seyhan Belediye Başkanlarımıza Küçükdikili halkına gösterdikleri yakınlık için teşekkür ederiz. Küçükdikili halkı kendilerine yapılan hizmeti hiçbir zaman unutmaz.”