CHP Adana Milletvekili aday adayı Av. Sercan Polat Sorunların çözümü CHP’de

 

>> Ali BOZ

 

Av. Sercan Polat, Çukurova Press Gazetesini ziyaret ederek, Yönetim kurulu başkanı Engin Kanber ve yazı işleri kadrosuna, bilgi ve deneyimlerini milletvekili olarak ülke ve vatandaşın çıkarları doğrultusunda kullanmak için aday olduğunu belirtti. Polat, örgütten gelen ilk genç milletvekili aday adayı olduğunu belirterek, “ Bu seçim ülkenin içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtulmak için karar verme seçimidir. Bu seçimde vatandaşlarımız içinde bulundukları sıkıntılardan kurtulmak için sandık başına gidecekler. Vatandaşımız artık rahat bur nefes almak istiyor” dedi.

CHP Adana Milletvekili aday adayı Av. Sercan Polat, 15 Mayıs tarihinden başlamak üzere, vatandaşların beraber, birlikte kardeşçe, huzur içinde bu ülkede yaşayacaklarını dile getirerek, “Beraber ve birlikte yaşadığımız zaman göreceksiniz, bereketi, güzelliği göreceksiniz, kardeşliği, kucaklaşmayı göreceksiniz. Siyaseti iyilikte yarışma alanı olarak belirleyeceğiz. İyilikte yarışacağız, kötülük değil. Bizde kötülük yok, kin yok, öfke yok. Bereket var, sevgi var, kucaklaşma var” diye konuştu.

Polat, açıklamasında daha sonra şu görüşleri dile getirdi: “İşçi, memur, çiftçi, emeklilerimizin durumu ortadadır. CHP iktidarında her kesim insanımızın refah içinde yaşaması için gerekenler yapılacaktır. Özellikle 15 Mayıstan itibaren hiçbir çocuğumuz yatağa aç girmeyecek ve çocuklarımızın karnı doyacak. Bunun yanı sıra ev kadınlarımızın da rahat bir nefes alması sağlanacaktır. Aile destek projemiz hayata geçecek ve kadınlarımız rahat bir nefes alacak.”

Bu seçimde sandık güvenliği konusunda tüm çalışmaların tamamlandığı ve CHP olarak seçime hazır olduklarının altını çizen Polat, “ Bu seçimde vatandaşımızın oyu bizim namusumuzdur. Oylara sahip çıkacağız ve vatandaşımızın sandığa attığı oyun takipçisi olacağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Tüm sandıklarda gerekli önlemi alacağız. Sandık görevlilerimiz, müşahitlerimiz vatandaşın oyuna sahip çıkacaktır” dedi.