Şimşek, Fenerbahçe’yi ağırlıyor

SABİT ÖZKESER / ÖZEL HABERİ

 

“BÜYÜK TAKIMA KARŞI BİR MAÇA ÇIKACAĞIZ”
Kendi tesislerinde Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdüren ve geçen haftayı Sivasspor galibiyetiyle kapatan Adana Demirspor’un  antrenmanlarda hayli keyifli oldukları gözlenirken, İtalyan Teknik Direktörü Montella,büyük takıma karşı bir maça çıkacaklarını ve ona göre hazırlıkları yaptıklarını söyledi. Montella, “Bizim de çok önemli  silahlarımız var ve sahamızda olacağız. Şu anda forvet hattında oynayan oyuncularına saygı duyulması gerekir. Çünkü baktığınızda ligde istatistik olarak, gol farkı, averajı, attığımız goller olarak hep üçüz, önümüzde sadece büyük takımlar var. Bunu söylerken de tekrar ediyorum. Oynayan futbolcularımıza çok büyük saygı duyulması gerekiyor. İnanılmaz, muazzam bir iş çıkarıyorlar. Sonrasında tabii ki de takviyeler geldi. Onları da değerlendirme fırsatımız olacak. Şu an için sadece Gulbrandsen'in sakatlığı var. Ndiaye de iki haftadır antrenman yapmıyordu. Bize katıldıktan sonra adım adım takımın seviyesine ulaşmaya başladı. Bakacağız” dedi.
TARAFTARLAR MAÇA YOĞUN İLGİ GÖSTERİYOR
Ligde şu anda zirveyi zorlayan ve çok zor bir maça çıkacak olan  Adana Demirspor’da taraftarlar Fenerbahçe maçına yoğun ilgi gösteriyor. Kulüp  Başkanı  Murat Sancak’ın geçtiğimiz Pazar günü saat 19.40 itibariyle biletlerin satışa çıkarılacağının duyurusunu yapmasının ardından Adana Demirspor taraftarları 30 binin üzerinde bileti kısa sürede satın aldı. Her zaman olduğu gibi Fenerbahçe maçında da en büyük silahı taraftarı olacak Adana Demirspor’un  bugün saat 20.00’de Yeni Adana Stadyumu’nda karşılaşacağı maçı Ali Palabıyık, Kerem Ersoy ve Abdullah Bora Özkara hakem üçlüsü yönetecek. Bu maçta dördüncü hakem ise Sarper Barış Saka görev alırken,  Adana Demirspor’da kart cezalısı Stambouil takımdaki yerini alamayacak.
ADANA DEMİRSPOR     37 PUNLA  5.SIRADA      YER ALIYOR
Adana Demirspor ile Fenerbahçe, ligde 38. kez mücadele edecek. Geride kalan 37 maçta sarı-lacivertliler 22 galibiyet elde ederken, 5 kez de Adana ekibi hanesine 3 puan yazdırdı. 10 müsabaka ise beraberlikle noktalandı. Fenerbahçe’nin 75 golüne, Adana Demirspor 29 golle yanıt verdi. Bu sezon ligin yarısında Kadıköy’de oynanan karşılaşmayı Fenerbahçe 4-2’lik skorla kazanmıştı.  Adana Demirspor, 10 galibiyet, 7 beraberlik ve 3 mağlubiyet ile aldığı 37 puanla 5. basamakta bulunuyor.