Sabri Erdem: “Birleştirici güç olacağız”

 

ALİ BOZ/ İMRAL ÜSKÜPLÜ

 

“HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ”

İl Başkan adayı Sabri Erdem Çukurova Press Gazetesini ziyaret ederek 22 Ocak tarihinde yapılacak olan İl kongresi öncesi açıklamalarda bulundu. Sabri Erdem,  İl kongresinin hayati önem taşıdığını belirterek, “ Gençlere ve kadınlarımıza önem vereceğiz. İlçelerde koordinasyonu sağlayacak güçlü bir ekip oluşturacağız. Tempolu ve liyakatlı bir kadro kuracak ve herkesi kucaklayacağız” dedi.

“PARTİMİZİ ADANA’DA 1. PARTİ YAPACAĞIZ”

Gençlerden ve Ak saçlılardan ekipler oluşturacağını belirten İYİ Parti İl Başkan adayı Erdem,“ Parti tabanımız bizim için çok önemli. Oto kontrol sistemi kuracağız. Hiçbir zaman ilçeler ve teşkilatta ayrım gözetmeyeceğiz. İYİ Partiye Adana’da birinci parti yapmak için gerekli çalışmaları yapacağız. Adana’da mevcut üye sayılarımızın üzerine her ilçemizde üye sayılarımızı artıracağız. Adana’da birinci parti olmayı amaçlıyoruz” diye konuştu.

“SORUMLULUKTAN KAÇAMAZDIK VE ABİ OLDUK”

Yapılacak olan genel seçimde Adana’da iyi bir vekil çıkarmayı amaçladıklarını söyleyen Sabri Erdem, “ Bu seçimlerde İYİ Parti olarak Adana’da vekil sayımızı artıracak ve Mecliste Adana’yı en iyi şekilde temsil edeceğiz”  dedi. Erdem ayrıca,  “Adana’ya abi, Sabri Abi lazım” dediler, “Biz de bu sorumluluktan kaçamazdık. Abi olmaya karar verdik, yola çıktık. Allah mahcup etmesin” dedi. Aç yatanla, tok yatanı, işsizle iş sahibini, emekli ve emekliliğe hak kazananların hakkını, memurun, işçinin, çiftçinin, gençlerin haklarını anlayıp dinlemeye ve savunmaya geldiklerini ifade eden Erdem, “Bizim sevdamız!, Adana ve Türkiye sevdasıdır. Biz İYİ’leri birleştirmeye, kaynaştırmaya, çelik yumruk yapmaya geliyoruz. Biz; ortak akılla ve istişareye önem vermeye geliyoruz” diyerek,  Adana’ya abi, Sabri Abi olmaya geldiğini yineledi.

“MENFAAT VE SALTANAT PEŞİNDE OLMAYACAĞIZ”

Alparslan Türkeş, Süleyman Demirel, Turgut Özal, Rauf Denktaş gibi devlet büyüklerinin tecrübeleriyle geldiklerine dikkat çeken İYİ Parti Adana İl Başkan Adayı Sabri Erdem, menfaat ve saltanat peşinde olmayacaklarını söyledi. Vebali büyük, bedeli ağır bir davanın mensupları olduğunu kaydeden Erdem,şöyle devam etti: “Biz; Adamın adamı olmayız, adam da satmayız. Bizde kula kul olmakta yok, padişahlıkta yok. Yalnız ona kulluk eder, yalnız ondan yardım dileriz. Biz, Ben değil, biz olmaya geliyoruz.”

HASAN SABRİ ERDEM KİMDİR ?

01.01.1951 Kozan doğumlu. İlköğretim ve liseyi Kozan’da, üniversite eğitimini Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nde tamamladı. Evli 2 çocuk babası.

İŞ DENEYİMLERİ

-Çukobirlik Genel Müdürlüğü Müşavirliği

-Erdem Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Müdürlüğü

-Çukobirlik Yenice ve Misis Sawgin Fabrika Müdürlüğü

-Gümrük Tekel Bakanlığı Kontrolörler Kurulu

-Emlak Bankası Emlak Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığı

-Miray Tekstil Limited Şirketi Müdürülğü

-Sarıçam Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü

SİYASİ VE SOSYAL ÇALIŞMALARI

-Ortadoğu Gazetesi Bölge Temsilciliği

-Tepebağ İmam Hatip Lisesi Koruma Derneği Başkanlığı

-Hacı Ahmet Atıl Lisesi Koruma Derneği Başkanlığı

-Adana Sosyal Hizmetler Vakfı Başkanlığı

-Türk Ocakları Derneği Adana Şube Başkanlığı (2 dönem)

-Ülkü Ocakları Adana Şube Başkanlığı (2 dönem)

-MHP Adana Bölge Eğitimciliği Adana, Hatay, Kahramanmaraş, Gaziantep, Mersin sorumluluğu

-MHP ve ülkücü kuruluşlar davasında idam talebiyle yargılandı ve beraat etti

-İYİ Parti İl Yönetim Kurulu Üyeliği

-Halen İYİ Parti Kozan Belediye Meclis Üyeliği görevinde bulunuyor.