Şaşmaz: Kim kazanırsa onun elini havaya kaldıracağım

>> SABİT ÖZKESER

 

ŞU ANA KADAR ÜÇ ADAY BULUNUYOR

 

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Sosyal Tesisleri’nde ekibiyle birlikte basın toplantısı düzenleyen İYİ Parti Adana İl Başkan Adayı Duran Hakan Şaşmaz, 22 Ocak 2022 tarihinde Yüreğir Serinevler Spor Salonu’nda gerçekleşecek seçimde şu ana kadar kendisiyle birlikte Hasan Sabri Erdem ve  Çiğdem Akça’nın başkanlığa adaylığını açıkladığını belirtti. İYİ Parti’ye kuruluşundan sonra üye olduğunu ve Göktürk Boyvadaoğlu yönetiminde de 3 yıldır Teşkilatlardan Sorumlu Başkanlık görevini sürdürdüğünü anımsatan Şaşmaz, “Toparlayıcı bir insanım. En  öne çıkan genç birisiyim. Kim kazanırsa onun elini havaya kaldıracağım. Önemli olanr partimizde birlik ve beraberliktir. Dargınlığın, kırgınlığın üstesinden  geleceğiz” diye konuştu.

 

“SEÇİMİ YÜZDE 100 KAZANIRIM”

 

Yapılacak olan İl Başkanlığı seçimlerinde kazanma şansı ile ilgili gazetemizin sorusunu da İYİ Parti Adayı Duran Hakan Şaşmaz, “Seçimi yüzde 100 kazanacağıma inanıyorum.  Kendi irademle bu göreve talip oldum. Genç başkan adayım” diye yanıtladı. Partisinin Adana’da şu anda 24 bin üyesi bulunduğunu ve hedeflerinin ilk olarak seçimlere kadar bu rakamı 30 binlere çıkarmak olduğunu da anlatan Duran Hakan Şaşmaz, “Daha sonra üye sayımızı Adana’da 50 binlere çıkarmayı hedefliyoruz. Adana’da şu anda oy oranımız da yüzde 23’dür” dedi. Şaşmaz, daha sonra sözlerini şöyle devam ettirdi:

 

“BÜYÜKLERİMİN DE DESTEĞİNİ ALDIM”

 

“Başkanımız Göktürk  Boyvadaoğlu önümüzdeki seçim için aday olmayacağını beyan etti. Partimizdeki birlik ve beraberliğin korunması açısından tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımızın görüşlerini önemsediğim için ben de 15 ilçe başkanımızı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek, değerli fikirlerini dinleyip, İl Başkanlığı görevine talip olacağımı ifade ettim. Gençliğimin verdiği enerji, genç arkadaşlarımın fikirleri ve siyasette aktif, deneyimli olan büyüklerimin desteğini de arkama alarak çalışmalara başladım.”

 

7 OCAK’DA PARTİLİLERLE BULUŞUYORUZ”

 

İYİ Parti İl Başkan Adayı Duran Hakan Şaşmaz, “Partili büyüklerimin ve delegelerin görüşlerinin yanı sıra basın mensupları arkadaşlarımın da görüş ve önerilerini önemsiyoruz. O nedenle bugün basın mensupları arkadaşlarımla beraber olmak istedim. Piyasa ekonomisi ve artan maliyetlerin siz basın emekçilerini zora soktuğunu biliyorum. İYİ Parti İl Başkanlığı görevine seçildiğim takdirde yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte özellikle yerel basınla daha sıkı çalışma içerisine gireceğiz. Bu bilinçle İYİ Parti İl Başkanlığı olarak, imkanlarımız doğrultusunda kıymetli basın mensubu arkadaşlarımızın yanında olacağımı bilmenizi isterim. Bu vesileyle, 2023 yılının sağlık, huzur ve barış getirmesi dileğiyle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Bayramınızı da tebrik ederim. Ayrıca; 7 Ocak Cumartesi günü saat 14.00’de il binamızda partililerle buluşma toplantımız olacaktır” dedi.