Dünya standartlarında Eğitim veren anaokulu

Dünyanın en iyi eğitim sistemine sahip ve 2018 yılında bilim, matematik ve okuma alanlarında yüzde 100 İngilizce konuşan Ülkeler arasında 1.Sırayı alan Kanada’nın eğitim sistemini tercih ettik.” Şeklinde konuştu.“Öğrencilerimize ve velilerine karşı ciddi bir şekilde sorumluluk aldık.” Diyen Kestir şöyle devam etti; “Uyguladığımız sıkı kalite kontrolleri sayesinde Dünyada en iyi eğitimi sunan Kanada sistemini Adana ‘ya da taşıdık. En üst düzey eğitim sisteminiKentimizde de uygulamanın mutluluk ve gururunu yaşıyoruz.” Dedi.

MAPLE BEAR ’DA EĞİTİM DİLİ YÜZDE 100 İNGİLİZCE

MapleBearİdarecisi Oğuzhan Kestir; “Anaokulumuzda eğitim tamamen İngilizce olarak verilmektedir. Bugüne dek yapılan birçok çalışma, çift dilli olmanın beyin üzerinde büyük bir etkisi olduğundan, zihinsel yetenekleri geliştirdiğini ve hafızayı keskinleştirdiğini ve esasen insanı daha akıllı kıldığını teyit etmektedir. Bu anlamda sistem olarak iddialı bir konumdayız. MapleBear, eğitim ve öğretim konusunda Kanada’da uygulanmakta olan oldukça başarılı yaklaşımı esas alarak her alanda mükemmel, uygulamalı, titiz ve konuyla ilgili bir ilkokul müfredatı geliştirmiştir. MapleBear, okuryazarlık, sayı bilgisi, bilim, teknoloji, analiz, problem çözüme, bilgi işleme ve bilişim alanlarında çocuğun temel becerilerinin gelişimini teşvik etmektedir. Eleştirel ve yaratıcı düşünme becerileri desteklenip, teşvik edilmektedir.Böylece Anaokulundan başlayarak öğrencilerimizin başarılı olması sağlanmaktadır. İlkokul Programı, fiziksel, entellektüel, duygusal ve toplumsal açıdan çocuğu her yönüyle eğitmek üzere tasarlanmıştır.” Dedi.

ANAOKULU ÖĞRENCİLERİMİZE FARKINDALIK YARATIYORUZ

Oğuzhan Kestir açıklamasında; “Anaokulu öğrencilerimize kazandırdığımız farkındalık ile toplumun gelişimine katkılar sağlıyoruz. MapleBear’de öğrencilerimiz; Meraklı, Bilgi ve öğrenme konusunda tutkulu.Kendinden emin,Yeteneklerinin ve potansiyellerinin derinden farkında.Bağımsız, Kendi hayatlarını yönetmeye ve kendi yollarına ve kaderlerine karar vermeye hazır.Analitik,Özgürce düşünebilir ve kendi inançlarını şekillendirebilir. Esnek, Değişmeyen tek şeyin değişim olduğu bir dünyaya uyarlanabilir.Yaratıcı, “Ya olursa?” diye sorma konusunda her zaman motive ve hevesli.Hazırlanmış, Kendi ülkesinde veyayurtdışında kolejde, işte ve hayatta üstün bir performans için gerekli bilgi ve araçlara sahip.

Küresel,Küresel bir gelecek için iki dilli ve kültürel okuryazar.Uluslararası bir okulla bir MapleBear okulundaki eğitim ücreti arasındaki büyük farkın yanı sıra MapleBear, Kanada programına ek olarak yerel müfredata da yer vererek yerel eğitim yönetmeliklerine tamamen uygundur.” Dedi.

MapleBear İdarecisi Oğuzhan Kestir; “Son olarak MapleBear olarak İlim ve irfan yolunun ışığı olan, Hayatımıza anlam katan tüm Öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyoruz.” Dedi.