CHP’li kadın başkanlar sorun dinliyor

ALİ BOZ/ELİF HALLAÇOĞLU / ÖZEL HABERİ

 

EKMEK KULÜBELERİNİ ZİYARET

CHP Seyhan İlçe Kadın Kolları Başkanı Dilek Özcan ve Yönetimi, Gülpınar ve Dumlupınar mahallelerinin kesiştiği noktadaki ekmek kulübesinde sıraya giren vatandaşlar ile sohbet ederek sorunları dinledi. Özcan, “ Kadınlarımıza geçim sıkıntılarının mutfağı yaktığını ve iktidar olduğumuz zaman yapacağımız projelerden biri olan Aile Destekleri Sigortamızı anlatarak, herkesin temel vatandaşlık geliri olacağını, çocuklarının eğitim öğretim süresi boyunca maddi manevi destekler sağlanacağını, hiçbir çocuğun yatağa aç gitmeyeceğini anlattık. Erkek vatandaşlarımızın zor ekonomi şartlarda evine ekmek götürmek için çektiği zorlukları, zamları, çocukları için gelecek kaygılarını dinledik” dedi.

DERMAN EKİPLERİYLE GEZİYOLAR

CHP Yüreğir İlçe Kadın Kolları Başkanı Hürühan Erkek ve yönetimi, Yüreğir İlçesindeki Eğriağaç, Gökçeli, Beykoy, Yenice, Sakızlı, Aydıncık, Taşçı, Irmakbaşı, Karaahmetli ve Gümüşyazı köylerinde vatandaşın derdini Derman ekipleriyle birlikte dinledi. Erkek, “Yüreğir de saha çalışması yaptık. Bu çalışmalarımızda bizlere Adana Büyükşehir Belediyesi Derman Ekibi de yardımcı oldu. Çalışmalarımızda partimizin projelerini, Adana Büyükşehir belediye Başkanımız Zeydan Karalar’ın Adana için yaptığı hizmetleri tek tek anlatık. Vatandaşlarımızın gösterdiği ilgi ve alaka bizleri mutlu etti. Bizler CHP ile halkın iktidarını kurmak için vatandaşlarımızla birlikte adım adım ilerliyoruz” diye konuştu.

KARALAR’IN HİZMETLERİ ANLATILDI

CHP Çukurova İlçe Kadın Kolları Başkanı Zübeyde Ertekin ve yönetimi, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın Adana ve ilçelerine yaptığı hizmetleri broşürlerle anlattı. Ertekin, “Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın "Zeydan Karalar'ın" Adana ve ilçelerinde yapmış olduğu hizmetlerin broşürlerini Kenan Evren Kapalı Semt Pazarında vatandaşlarımıza dağıttık. Yeni yapılacak olan projeleri de anlattık ve vatandaşımızın ayrıca sorunlarını dinleyerek vatandaşın yanında olduğumu belirttik. Vatandaşın seht pazarlarında yüksek fiyatlar nedeniyle de alış veriş yapamadığını tespit ettik” dedi.

VATANDAŞIN DERTLERİ DİNLEDİLER

CHP Sarıçam İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Karakılçık ve yönetimi, Kozan yolu üzerindeki esnafları ziyaret etti. Karakılçık, “ Esnafımızın dertlerini dinleyip hal ve hatırlarını sorduk. Bu zor süreçte yalnız olmadıklarını onlara bir nebzede olsa hissettirmeye çalıştık. Esnafımız içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılar nedeniyle sattıkları malı yerine koyamadıklarını ve çok zor şartlarda geçimlerini sağlamaya çalıştıklarını söylediler. Bizde CHP olarak esnafımızın yanında olduğumuzu ve CHP iktidarında tüm esnaf kesimimizin rahat bir nefes alacağını anlatıyoruz. Sarıçam da zor şartlar altında yaşamını idame ettirmeye çalışan vatandaşlarımızla görüşerek sorunlarını çözmek için CHP’nin iktidar olması gerektiğini anlatıyoruz” diye konuştu.