CHP Milletvekili aday adayı Metin Sevtekin: Halkımızın sorunlarını çözmeye geliyoruz

 

>> ALİ BOZ/ ELİF HALLAÇOĞLU

 

“BU SEÇİM ÇOK ÖNEMLİ”

Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili aday adayı iş insanı Metin Sevtekin, Çukurova Press Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Engin Kanber ve yazı işleri kadrosunu ziyaret etti. Sevtekin, Türkiye’de hak, hukuk ve adaletin yeniden tesisi için bu seçimin çok önemli bir seçim olduğunu belirtti.CHP’nin çeşitli kademelerinde görev yapan CHP emektarı iş insanı Metin Sevtekin, aday adaylığı konusunda,“ Ülkemizin bugün ki yönetimden bir an önce uzaklaşması yeni anlayış, yeni kadrolar ve Milletvekillerinin13. Cumhurbaşkanımız Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde kurulacak olan yeni hükümete canı gönülden elimizden geldiği kadar olacağımızı belirtmek isterim. Bize de görev verilmesi halinde halkımıza ve ülkemize hizmet etmeyi bir şeref sayarım” diye konuştu.

“VATANDAŞLARIMIZ ARZULADIKLARI YAŞAMI SÜRECEK”

Şu anda aday adayı durumda olduğunu ifade eden Sevtekin, şöyle devam etti:

“Aday olmasak da partimizin bir neferi olarak dün olduğu gibi bugünde yarında her zaman hizmetinde olacağız. İnsanlarımızın sıkıntıların yakından biliyorum. Tarım sektöründeyim. Sorunları gayet iyi biliyorum. İşçinin emeklinin memurunun ve çiftçinin yaşam koşullarının ne derece ağır olduğunu bilmekteyim. CHP iktidarında tüm sıkıntılar bitecek ve vatandaşlarımız arzuladıkları yaşamı sürecek”

Sevtekin ayrıca,” Ülkemizde hak, hukuk ve adaletin yeniden tesisi için mücadelemizi sürdüreceğiz. Dün olduğu gibi yarında halkımıza hizmet etmekten şeref duyarım. Halkımızın sorunlarını bizler kendi sorunlarımız gibi görüp öyle hareket ediyoruz. Halkımızın sıkıntılarında yalnız olmadıklarını yanlarında yer alarak göstermeye özen gösteriyoruz. Bu arada birbirinden değerli aday adayı arkadaşlarımı da başarılar dilerim. Hep birlikte el ele ülkemizi rahata kavuşturmak için çalışacağız” dedi.