CHP Adana’da Tanburoğlu’na teslim

ALİ BOZ/ŞEYDA TURAÇLAR

 

Kongreye CHP Grup Başkanı ve Genel Başkan Adayı Özgür Özel, Genel başkan Adayı Hurşit Güneş, Berhan Şimşek,  İl Başkanı Mehmet Çelebi, İl yöneticileri, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan ve Çukurova, Ceyhan ve İmamoğlu Belediye Başkanları, İlçe Başkanları ve yöneticileri,  Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve yöneticileri,  CHP Adana Milletvekilleri Orhan Sümer, Burhanettin Bulut, Müzeyyen Şevkin ve Ayhan Barut, Bir dönem önceki Adana milletvekili Hulusi Güvel, Belediye meclis üyeleri, Bir dönem önceki Adana Milletvekili İbrahim Özdiş, Av. Emrah Kozay, Ulaş Toros, Büyükşehir belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Ergül Halisçelik, İl kongre delegeleri ve çok sayıda vatandaşın yanı sıra, Siyasi parti temsilcileri katıldı.

Kongrede CHP Grup Başkanı ve Genel Başkan Adayı Özgür Özel, Genel başkan Adayı Hurşit Güneş, Berhan Şimşek,  İl Başkanı Mehmet Çelebi, Berhan Şimşek, Adana milletvekili Ayhan Barut, Adana büyükşehir belediye başkanı Zeydan Karalar birer konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından gidilen seçimde Anıl Tanburoğlu, CHP’nin Adana İl Başkanı olarak seçildi. Tanburoğlu yaptığı konuşmada, hep birlikte CHP’yi yerelde yeniden iktidar yapmak için çalışmalara başlayacaklarını ve Mart Ayında yapılacak olan Belediye seçimlerinde yeniden iktidar olacaklarını altını çizdi.

CHP adana il başkanı Dr. Anıl Tanburoğlu Başkanlığındaki yönetim listesi şu isimlerden oluştu. Binnaz Alkan, Ahmet Neşet Aytekin, Ali Balkan, Mete Çelebi, Mehmet çetin, Özüm Ahnaz çetiner, Edip Gedik, Ali Gökçe, Senem Günbay, Bilgenur Hatalmış,Aydan İsti, Hayrettin Kaya, Canberk Keskin, Halil Koçoğlu, Munir Mersinlioğlu, Gültekin Özel, Armağan Baran Özmetin, Ahmet Orkun parsak, Özge Yıldız Sarıkaya, Ahmet metin Sevtekin, Alaattin Solmaz, Yaşar Nuri Şimşek, Ayhan şirin, Orhan Toklu, Tuncay Tuluk, Şiyar Uğurlu, Levent Ünal, Celal yıldırım, Orçun Yıldız ve Ebru yılmaz.

CHP Adana Kurultay delegeleri ise şu isimlerden oluştu. Akif Kemal Akay, Remzi Ümit Atay,Halit Atik, Ramazan Atikaslan, Caner Aydar, Orhan bayram, Mustafa bilgilioğlu, Mehmet çelebi, Soner Çetin, Ali Demirçalı, Kemal Derin, Nurcan Eroğlu, Diğdem Pelin Eroğlu, Hüseyin Göçmen, Sedat Gül, Hüseyin yaşar Gündoğdu, Serkan Hepsağ, Şeniz İl, Zeydan Karalar, Seda Karataş, Murat Öztanrıöver, Sercan Polat, Berfu salıcı Yakıt, Sevim Sarı, Oya Tekin, Kemal Toros, Aydın Uslupehlivan, Songül Yamanyılmaz ve Yasemin yılmaz.