Bülent Öğrü: Sokağın adayıyım

 

>> ALİ BOZ/ELİF HALLAÇOĞLU

 

CHP Milletvekili aday adayı Bülent Öğrü, “ Tüm birikimlerimi ülke yönetiminde değerlendirmek istiyorum. Teknik ve sokak bilgilerimden faydanılmasını istiyorum. Ben sokağın adayıyım.” Dedi.

Tüyü bitmemiş yetimlerin hakkını savunmak için aday adayı olduğunu belirten Öğrü şunları söyledi:

 “iktidarın 20 yılda ülkeyi ne hale getirdiği belli. Biz CHP olarak vatandaşlarımızın çektiği sıkıntıları bire bir yaşayan ve bilen kişileriz. CHP olarak hesap sormaya geliyoruz. Tüyü bitmemiş yetimlerin hakkını geri almak ve onların hakkın savunmak için geliyoruz.”

CHP’nin iktidarında hiçbir çocuğun yatağa aç girmeyeceğinin de altını çizen Bülent Öğrü şöyle konuştu:

 “ Çocuklar ve gençler bizim geleceğimizdir. Ailelerinin yaşadığı sıkıntılardan dolayı yatağa aç giren çocuklarımızın yatağa aç girmemesi için CHP olarak ne gerekiyorsa onu yapacağız. Gençlerimiz iyi eğitim alarak başarılı bir kişi olmaları içinde gerekin yapacağız.”

Sokaktan gelen birisi olduğuna vurgu yapan CHP Adana Milletvekili aday adayı Bülent Öğrü, şunları söyledi:

 “ Sokaktan gelen ve uzun yıllar siyasetin içinde olan birisiyim. Etnik yapıyı iyi bilen bir kişiyim. Yıllarca STK ve meslek örgütleri içinde yer aldım. İnşaat mühendisiyim. Esnafım ve Mermerciler Odası Başkanıyım. Yani Esnaf örgütlerinin, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’nin tarımla uğraşan ve onların sorunlarını yakından bilen ve çözüm odaklı bir vekile ihtiyaç var.”

Ülkeyi yasa boğan deprem sonrası, Adana’da gönüllü olarak hasar tespit çalışmalarında da bulunduğunu ifade eden Öğrü, “Çevre Şehircilik ve İklim Bakanlığı Adana İl Müdürlüğü bünyesinde kurulan tespit ekipleri içinde de gönüllü inşaat mühendisi olarak bulundum. 500’e yakın hasar tespiti yaptık” dedi.