“Biz beraberiz, birlikteyiz”

 

>> ALİ BOZ/EREN EKİCİ

 

“DAHA ÇOK YAPACAĞIMIZ

GÜZEL İŞLERİMİZ VAR”

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, “ Sizi ve yönetim kurulu üyelerini candan kutluyorum. Biz biriz, birlikteyiz ve beraberiz. Daha çok yapacağımız güzel işlerimiz var” dedi.

“ÇUKUROVA’NIN NE KADAR ÖNEMLİ BİR

İLÇE OLDUĞUNU ORTAYA KOYDUK”

Çukurova belediye Başkanı Soner Çetin yaptığı açıklamada,“Bir süre önce kongresini yaparak, Mevcut İlçe Başkanı Av. Remzi Ümit Atay’ın yeniden ilçe başkanı olarak seçilmesinin üzerine yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. İlçe örgütümüz ile birlikte bugüne kadar güzel işlere imza attık. Bir seçim geçirdik. İlçe örgütümüzle birlikte sahalarda partimize oy istedik. Çukurova olarak bugüne kadar aldığımız oyun üzerinde oy alarak, Çukurova’nın ne kadar önemli bir ilçe olduğunu ortaya koyduk. Bundan dolayı mutluyuz ”diye konuştu.

“ÇUKUROVA CHP’NİN KALESİ

OLMAYA DEVAM EDECEKTİR”

Önlerinde bir yerel seçim olduğunu hatırlatan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, parti olarak seçime hazır olduklarını belirterek şöyle devam etti: “Çukurova’da iki dönemdir belediyeyi açık ara CHP olarak kazanıyoruz. Seçimlerde İl ve İlçe örgütlerimizle birlikte el ele omuz omuza birlikte hareket ederek seçimlere damgamızı vuruyoruz. Bu seçimde de beraberliğimizi ve birlikteliğimizi ortaya koyarak seçimi yine biz kanacağız. Çukurova CHP’nin kalesi olmaya devam edecektir. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın.”