AGSYD’de üyeleri piknikte buluştu

AGSYD üyeleri aileleriyle birlikte Sarıçam piknik alanında eğlenceli birgün geçiren üyeler, gün boyunca eğlenerek yorgunluk ve stresi piknik yaparak attılar. Çok neşeli, eğlenceli ve dolu dolu geçen piknikte üyeler gönüllerince eğlendi. Müzik eşliğinde şarkılar söylediler, halay ve oyun havaları oynayarak stres attılar.Doğa ve yeşillikler içerisinde düzenlenen 1.Bahar Şenliğinde üyeler, eşleri ve çocukları ile doğanın içinde ve güzel bir gün geçirmenin huzurunu yaşadı.

AGSYD Adana Şube Başkanı Mustafa Boz, “Bu güzel bahar mevsiminde üyelerimizle birlikte piknik yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Piknikte üyelerimiz aileleri ile birlikte güzel bir gün geçirerek, eğlendiler. Sarıçam piknik alanında düzenlediğimiz, ‘Bahar Şenliği’nin’ birincisini düzenlemekten dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz.  Amacımız dernek üyelerimizin eşleri, çocukları ile birlik ve beraberlik içerisinde kaynaşmayı sağlamak, omuz omuza büyük bir aile olduğumuzu, üyelerimizin yanında olduğumuzun bilinmesini sağlamak. Bu tür etkinliklerin daha sık yapılabilmesi için Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte karar aldık. Bu tür etkinliklerimiz hız kesmeden devam edeceğiz. Pikniğe katılımlarından dolayı tüm üyelerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Boz; Yerel basın emekçilerinin her zaman yanında olan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’a ve Başkan Uludağ’ın talimatları ile pikniğin sorunsuz geçmesi için kendilerini yalnız bırakmayan ve tüm ihtiyaçları eksiksiz gideren Sarıçam Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürü Kadir Gül’e desteklerinden dolayı yönetim kurulu ve üyeleri adına teşekkür etti.

Konuklar da bu güzel etkinliği düzenleyen AGSY Derneği Başkanı ve Yönetim KuruluÜyeleri'ne teşekkür etti.